Coldplay – Viva La Vida

Hi Allūüôā !!

Aku mau post tentang Coldplay – Viva La Vida, mulai dari Lirik, sama Videonya.

Aku nggak tahu kenapa tapi aku suka sama lagu ini. Padahal kalau dilihat dari liriknya juga itu bukan yang aku suka, alias bukan tipeku.Video clipnya aja aku belum lihat, bukan karena aku nggak ada waktu ya, tapi emang gara-gara aku malas, heheūüėÄ

Waktu aku liat Videonya di youtube sebelum aku post Videonya, banyak komentar-komentar yang bagus buat lagunya. Waktu aku lagi online di fandom yang lain mereka juga suka sama lagunya.

Oh iya.. Bukan cuma aku aja lo yang suka, tapi teman facebook aku juga suka. Apa kamu juga suka sama lagu ini ? Kalau gitu langsung aja ya, ini liriknya :

 

Coldplay РViva La Vida 

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the world
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own
I used to roll the dice
Feel the fear in my enemys eyes
Listen as the crowd would sing:
‚Äúnow¬†the¬†old¬†king¬†is¬†dead!¬†Long¬†live¬†the¬†king!‚ÄĚ
One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castle stand
Upon pillars of salt and pillars of sand
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
Once you go there was never
Never an honest word
And that was when I ruled the world
It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.
Shattered windows and the sound of drums
People couldnt believe what i’d become
Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
I know saint peter won’t call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
I know saint peter won’t call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world

 

Ini Videonya :

 

Sampai berjumpa pada postingan saya yang selanjutnyaūüôā

 

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s