Can I Have This Dance – High School Musical 3

HSM_3

HSM_3-2

[Gabriella]
Take my hand, take a breath
Pull me close and take one step
Keep your eyes locked on mine,
And let the music be your guide.

[Troy, Gabriella]
Won’t you promise me (now won’t you promise me, that you’ll never forget)
We’ll keep dancing (to keep dancing) wherever we go next

(chorus)
It’s like catching lightning the chances of finding someone like you
It’s one in a million, the chances of feeling the way we do
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance

[Troy]
Take my hand, I’ll take the lead
And every turn will be safe with me
Don’t be afraid, afraid to fall
You know I’ll catch you threw it all

[Troy, Gabriella]
And you can’t keep us apart (even a thousand miles, can’t keep us apart)
‘Cause my heart is (cause my heart is) wherever you are

(chorus)
It’s like catching lightning the chances of finding someone like you
It’s one in a million, the chances of feeling the way we do
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance

[Gabriella And Troy]
Oh no mountains too high enough, oceans too wide
‘Cause together or not, our dance won’t stop
Let it rain, let it pour
What we have is worth fighting for
You know I believe, that we were meant to be

(chorus)
It’s like catching lightning the chances of finding someone like you (like you)
It’s one in a million, the chances of feeling the way we do (way we do)
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance

Can I have this dance
Can I have this dance

Coboy Junior

Hai All 🙂 !!!
Aku jarang posting karena laptop sama modem lagi error ! Jadi nggak bisa posting, kalau mau ya harus nunggu kalau nggak ya ke warnet.

Aku mau post lagunya si anak-anak yang imut-imut itu lho…. Coboy Junior yang KAMU ! Awalnya sih biasa aja, tapi banyak banget teman aku yang suka lagunya. Waktu aku nonton di Youtube aku malah jadi suka sama laguya, hehe 😀

Anyway ini video plus lirik lagunya !

Enjoy 🙂 !!

Lirik :

Kamu buat aku tersipu buatku malu-malu
Saat bersamamu, saat ku sapa dirimu
Aku kok merinding buluku, kok jadi gugup aku
Saat bersamamu, saat kau senyum padaku

Mungkin inilah rasanya rasa suka pada dirinya
Sejak pertama aku bertanya facebook-mu apa nomermu berapa
Mungkin inilah rasanya cinta pada pandang pertama
Senyuman manismu itu buat aku dag dig dug melulu

Nanti aku follow twitter-mu aku tunggu retweet-mu
Agar aku tahu sukakah kamu kepadaku

Mungkin inilah rasanya rasa suka pada dirinya
Sejak pertama aku bertanya facebook-mu apa nomermu berapa
Mungkin inilah rasanya cinta pada pandang pertama
Senyuman manismu itu buat aku dag dig dug melulu

Yeah cuma kamu cuma kamu yang bisa membuatku
Tidur tak tentu memikirkanmu pujaan hati
Oh kamu cantik sekali
Oh Tuhan aku hanya ingin dia tahu
Kau lucu kau sangat lucu

Mungkin inilah rasanya rasa suka pada dirinya
Sejak pertama aku bertanya facebook-mu apa nomermu berapa nomermu berapa
Mungkin inilah rasanya cinta pada pandang pertama
Senyuman manismu itu buat aku dag dig dug melulu

Mungkin inilah rasanya rasa suka pada dirinya
Sejak pertama (sejak pertama) aku bertanya
(kulihat senyumanmu lirikanmu begitu cantiknya kamu)
Facebook-mu apa nomermu berapa
Mungkin inilah rasanya cinta pada pandang pertama
Senyuman manismu itu buat aku dag dig dug melulu

Kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu
Kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu

 

Ini videonya :

Coboy Junior – Kamu

 

 

Coldplay – Viva La Vida

Hi All 🙂 !!

Aku mau post tentang Coldplay – Viva La Vida, mulai dari Lirik, sama Videonya.

Aku nggak tahu kenapa tapi aku suka sama lagu ini. Padahal kalau dilihat dari liriknya juga itu bukan yang aku suka, alias bukan tipeku.Video clipnya aja aku belum lihat, bukan karena aku nggak ada waktu ya, tapi emang gara-gara aku malas, hehe 😀

Waktu aku liat Videonya di youtube sebelum aku post Videonya, banyak komentar-komentar yang bagus buat lagunya. Waktu aku lagi online di fandom yang lain mereka juga suka sama lagunya.

Oh iya.. Bukan cuma aku aja lo yang suka, tapi teman facebook aku juga suka. Apa kamu juga suka sama lagu ini ? Kalau gitu langsung aja ya, ini liriknya :

 

Coldplay – Viva La Vida 

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the world
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own
I used to roll the dice
Feel the fear in my enemys eyes
Listen as the crowd would sing:
“now the old king is dead! Long live the king!”
One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castle stand
Upon pillars of salt and pillars of sand
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
Once you go there was never
Never an honest word
And that was when I ruled the world
It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in.
Shattered windows and the sound of drums
People couldnt believe what i’d become
Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king?
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
I know saint peter won’t call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
I hear jerusalem bells a ringing
Roman cavarly choirs are singing
Be my mirror, my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For same reason I cant explain
I know saint peter won’t call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world

 

Ini Videonya :

 

Sampai berjumpa pada postingan saya yang selanjutnya 🙂